Lahden Gospelkuoron Ystävät ry

Lahden Gospelkuoro Ystävät ry

Tervetuloa mukaan Lahden Gospelkuoron ystäviin!

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti Lahden Gospelkuoron toimintaa sekä edistää kuorolauluharrastuksen leviämistä omalla paikkakunnalla ja koko maassa.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt. Tukijäseniksi eli kannattajajäseniksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteistö.

Jäseneksi liittyminen – Ohjeet löytyvät alapuolelta

Haluan liittyä Lahden Gospelkuoron Ystävät ry:n jäseneksi ja tukea Lahden Gospelkuoron toimintaa maksamalla oheisen maksun:

Jäsenmaksu lajit:

Vuosijäsen: 20€
Perhe- tai opiskelijajäsen : 5€
Tukijäsen:  100€
Ainaisjäsen: 250€
Yhteisöjäsen: 200€
Lahjajäsen: 20€

Maksuohje:

1. Jäsenmaksu maksetaan LGKY ry:n tilille Päijät-Hämeen Osuuspankki  FI93 5612 1120 7101 54
2. Viitteeksi 123